https://vrf-geotermal.ro/wp-content/uploads/2020/04/despre-noi.jpg

Technocon Engineering este parte a grupului LIFTCON si a aparut din dorinta de a putea oferii pe piata din Romania, aplicatii foarte competitive ale unor tehnologii din domeniul incalzirii si racirii.

Technocon Engineering proiecteaza, produce si ofera service sistemelor si dispozitivelor de comanda si control ale echipamentelor HVAC-R pentru a crea si sustine medii de lucru sigure, confortabile si eficiente pentru cladiri si procese industriale.

Ne mandrim cu expertiza pe care am construit-o de-a lungul deceniilor si o utilizam pentru a livra exact solutiile de care au nevoie clientii nostri pentru a-si indeplini obiectivele in afaceri prin reducerea consumului si a cheltuielilor cu energia.

O cladire de inalta performanta este mai mult decat o structura

Cu toate acestea, noi definim o cladire de inalta performanta drept mai mult decat doar o structura care respecta anumite criterii. Este un rezultat – unul care necesita o abordare holistica a performantei creand totodata spatiile care sunt fiabile, sigure, sanatoase, confortabile si eficiente.

Technocon Engineering intelege faptul ca proprietarii si locatarii cladirilor de inalta performanta sunt ajutati sa obtina o mai buna productivitate, realizandu-si totodata misiunea de afaceri. in acest sens, Technocon Engineering se bazeaza pe standardele de proiectare si operare care sunt create, masurate si validate incontinuu pentru a livra un rezultat specificat.

Astfel de rezultate reprezinta o stransa colaborare intre Technocon Engineering si client, implicand o metodologie unica ce combina analiza financiara, operationala si energetica cu oferte de servicii specializate. Aceasta metodologie este o „abordare intregii cladiri si a intregii durate de viata”, ceea ce recunoaste faptul ca proiectarea initiala si constructia cuprind doar 4-5 procente din costurile totale cu durata de viata ale unei cladiri obisnuite, in timp ce operatiile si intretinerea reprezinta pana la 85 de procente.

Si aceasta din cauza ca, desi cladirile cel mai bine proiectate si construite se deterioreaza in timp, noi credem ca o strategie eficienta a serviciilor care este bine aliniata la misiunea si la scopul cladirii este esentiala pentru orice rezultat al unei cladiri de inalta performanta. Oferim o suita de servicii concepute sa indeplineasca nevoile oricarei organizatii. De la validarea instalarea si performanta echipamentelor pana la intretinerea de rutina programata si solutiile de performanta energetica, putem personaliza un acord de servicii pentru a va ajuta sa va realizati misiunea in afaceri prin performanta sistemelor cladirii dvs.

Cu o retea de servicii extinsa in toata Europa si cu peste 1000 dintre inginerii si tehnicienii de service cel mai bine pregatiti din industrie, solutiile de servicii Technocon Engineering asigura cele mai fiabile si mai rentabile performante pentru sistemele dvs. HVAC din prima zi – si pe toata durata de viata a acestora.