https://vrf-geotermal.ro/wp-content/uploads/2020/04/aplicatii-hoteluri-1.jpg
SOLUTII DE INALTA EFICIENTA PENTRU HOTELURI SI RESTAURANTE

Energia este cea de-a doua componenta cu costuri de exploatare maxime din industria hoteliera si intre 50% si 80% din aceste costuri sunt legate de functionarea sistemului HVAC. Hotelierii si alti manageri din industria hoteliera trebuie sa echilibreze aceasta preocupare cu conditia obligatorie de a pune la dispozitia vizitatorilor niveluri ridicate si consecvente de confort, nu numai sub aspectul temperaturii, ci si al calitatii aerului si al acusticii. in cele din urma, sistemele trebuie sa indeplineasca cererile care sunt adesea foarte diferite din diferite arii ale unei centrale, de la prepararea alimentelor la amfiteatre si piscine.

Modelul inteligent al sistemului poate echilibra toate aceste preocupari. Optiunile pe partea de aer si pe partea de apa capteaza energia care altfel ar fi pierduta intr-o arie si o utilizeaza in alta, transformand diferitele medii ale unei centrale in avantajul costurilor si al eficientei energetice a acestora – fara sa faca rabat de la confort.

Cand fiabilitatea este critica, expertii nostri furnizeaza de asemenea solutii detaliate pentru situatii de urgenta, inclusiv sisteme HVAC suplimentare si de rezerva, optiuni pentru echipamente de stocare si generarea electrica de rezerva.

CONSTRUIREA BRANDULUI

Solutiile pentru ospitalitate includ un portofoliu complet de solutii flexibile. Tehnologia noastra ajuta echipele de gestionare a proprietatilor, marcile hotelurilor, fransizele si proprietarii de bunuri furnizeaza confort personalizat, optimizeaza calitatea aerului si reduc costurile de exploatare pentru a sustine o experienta pozitiva a oaspetilor.

SATISFACTIA OASPETILOR

Solutiile va permit sa va ingrijiti de nevoile tuturor oaspetilor dumneavoastra. De la confortul tihnit din camera la locatiile de evenimente cu reactii rapide la incarcare, integrarea tehnologiei noastre avansate suporta serviciu personalizat la fiecare nivel.

OPERATIILE PROPRIETARILOR

Oferim imbunatatiri ale sistemului, care variaza de la optimizarea sistemului de chillere la automatizarea de ultima generatie a cladirilor. Aceste tehnologii avansate va pot ajuta sa optimizati confortul oaspetilor, minimizand totodata cheltuielile cu energia si impactul asupra mediului.

Atunci cand se produc opriri planificate, urgente sau temperaturi sezonale de varf, serviciile noastre de inchiriere dispun de expertiza si echipamentele necesare pentru a reduce semnificativ riscul de disconfort al oaspetilor si personalului.

CERERE DE OFERTA