https://vrf-geotermal.ro/wp-content/uploads/2020/04/aplicatii-cladiri-medicale-1.jpg
REZULTATE IMBUNATATITE ALE PACIENTILOR

Tehnologia imbunatateste calitatea aerului interior pentru a beneficia de sanatatea si recuperarea pacientului dumneavoastra si pentru a imbunatati experienta unitatii dumneavoastra din domeniul sanatatii.

Am ajutat mii parteneri de sanatate sa isi optimizeze mediile de incalzire pentru a imbunatati rezultatele pacientilor, pentru a creste satisfactia personalului si pentru a realiza performante financiare si operationale mai bune prin imbunatatirile durabile in Calitatea calitatii aerului (IAQ), controlul umiditatii si al umezelii, acustica si eficienta energetica.

Putem proiecta, construi, instala si intretine sisteme HVAC pentru a indeplini nevoile specifice in orice loc din mediul sanatatii. Abordarea noastra cuprinzatoare, bazata pe solutie, asigura faptul ca veti primi sistemele, dispozitivele de comanda si control s intretinerea pentru a va sustine productivitatea.

PROFITABILITATE IMBUNATATITA

Solutiile HVAC oferite de noi sunt concepute pentru eficienta si convenabilitate, de la instalare sau adaptarea tehnica pe durata de viata pe care acesta o petrece in centrala dumneavoastra Fiecare unitate este conceputa pentru o instalare facila.

Echipamentele inalt energetice cu fiabilitatea legendara extinde economiile de costuri la mult timp dupa instalare. Procesele de proiectare si fabricatie asigura faptul ca fiecare unitate este eficienta si fiabila — reducand nevoia de intretinere pe toata durata de viata a sistemului.

SATISFACTIE IMBUNATATITA A PERSONALULUI

Personalul dumneavoastra beneficiaza de un mediu in care se pot simti confortabil. Echipamentele sunt concepute pentru a imbunatati controlul temperaturii si consecventa, pentru a reduce nivelurile de zgomot si pentru a creste IAQ in centrala dumneavoastra de sanatate, ceea ce poate duce la o mai mare satisfactie, productivitate si retentie a personalului.

FIABILITATE RIDICATA

Fiabilitatea este conceputa in fiecare sistem pentru nevoile si costurile reduse de intretinere, timpul de functionare maxim si confortul crescut al ocupantilor. Cand sunt necesare intretinerea sau service-ul, proiectarea preocupata ajuta la realizarea mai rapida si mai facila a procedurilor.

CERERE DE OFERTA