https://vrf-geotermal.ro/wp-content/uploads/2020/04/aplicatii-cladiri-industriale.jpg
SISTEME FIABILE

Avem o experienta vasta in aplicatii industriale de comanda si control, plecand de la chillere simple pana la sisteme complexe care sunt optimizate pentru imbunatatirea eficientei. Una dintre cele mai mari prioritati a inginerilor nostri in momentul proiectarii unei aplicatii industriale este de a oferi un sistem care sa fie fiabil. Propunem sisteme care revin la un mod de functionare autonom sigur, in cazul aparitiei oricarei probleme, cum ar fi defectiuni de comunicatie, continuand sa furnizeze capacitate de racire pana cand problema este analizata si rezolvata.

Deoarece fiecare echipament este conectat la o retea, utilizatorul poate avea acces in orice moment la informatii referitoare la sistem si la unitati, ceea ce permite o diagnosticare si o intelegere usoara a reactiilor sistemului.

GESTIONARE CENTRALA DE FRIG

Aplicatia reprezinta o functie preinstalata pentru a oferi performante uniforme, fiabile si repetabile de la un proiect la altul, cu un interval de punere in functiune minim.

SOLUTII OPTIME PERSONALIZATE

Tehnologia chillerului si amplasarea in functie de dimensiunile unitatii sunt analizate astfel incat sa obtineti cel mai bun rezultat in urma instalarii acestora, in conformitate cu profilul de sarcina al sistemului acestora.

SERVICII TEHNICE

Technocon Engineering propune softwareul sau de simulare si evaluare a solutiei. Utilizand acest instrument, puteti evalua cu usurinta cea mai buna alternativa pentru rezolvarea unei probleme, prin vizualizarea solutiilor din unghiuri diferite, cum ar fi aspectele economice, aspectele tehnice, siguranta si fiabilitatea.

SERVICII CLADIRI INDUSTRIALE

Clientii pot beneficia de asistenta din partea noastra pentru incheierea unui contract de intretinere si de service, in care sunt incluse echipamente/software pentru HVAC si BMS. Astfel, fluctuatiile sistemului, reglajul de precizie etc. pot fi efectuate de persoane care lucreaza in colaborare cu acele echipe care au dezvoltat initial aplicatia. Acest lucru asigura continuitatea service-ului, precum si eficienta in a raspunde oricarei solicitari de imbunatatire sau de adaptare a sistemului.

CERERE DE OFERTA