https://vrf-geotermal.ro/wp-content/uploads/2020/04/aplicatii-cladiri-comerciale-1.jpg
CREAREA ATMOSFEREI PERFECTE

De la magazine simple la complexe comerciale moderne, avem experienta in afacerile de comert cu amanuntul. stim ca necesitatile de gestionare a temperaturii, umiditatii si ventilarii pentru magazine sunt diferite de cele ale altor cladiri. Beneficiind de experienta noastra, va putem ajuta sa identificati zone specifice pentru imbunatatirea energetica si a confortului si sa mentineti functionarea cladirilor dumneavoastra la parametrii proiectati.

Prin planificarea prealabila si suportul tehnic oferit de noi pentru echipamente si dispozitive de comanda si control, va putem ajuta sa reduceti riscul de pierderi in vânzari din cauza defectiunilor din sistemele de asigurare a confortului.

SISTEM LIVRAT

Sistemul de gestionare a cladirii (BMS) pentru unitati comerciale de mica si medie capacitate necesita implementarea in aplicatie a unui numar redus de setari. Datorita capacitatii oricarui echipament HVAC de a comunica prin intermediul unei retele, BMS-ul reuseste sa identifice echipamentele care sunt conectate, creeaza baza de date corespunzatoare si ofera automat utilizatorului final, functii predefinite, cum ar fi programarea pe intervale orare, resetarea automata a valorii de referinta, gestionarea pe zone sau meniu de alarmare, aproape fara niciun efort.

Daca doriti sa va personalizati interfata, este disponibil un software comod pentru a face acest lucru. Sistemul este compact si comod de instalat si de conectat. Echipamentul utilizeaza protocoale standard deschise, care sunt deseori prezente in acest tip de cladire

O SINGURA RESPONSABILITATE

Sistemul livrat ofera o perspectiva suplimentara, deoarece fiecare piesa a echipamentului este fabricata de acelasi producator. Este mult mai usor sa coordonezi livrarea, punerea in functiune si reglajul de precizie ale echipamentului, deoarece un singur contact este implicat in efectuarea acestor operatiuni. Mai mult, personalul nostru este bine instruit pentru componentele intregului sistem, asigurând eficienta la punerea in functiune cât si raspuns rapid.

ECONOMII ENERGETICE

Diferitele programe preconfigurate, cum ar fi resetarea valorii de referinta, programarea pe intervale orare si ciclul de functionare au fost implementate in sistem pentru a imbunatati eficienta energetica a acestuia, fara a altera capacitatea de gestionare a confortului sistemului. Sistemul este usor de instalat, de configurat si de utilizat. Acest lucru inseamna ca actualizarile sistemului, operatiunile zilnice si intretinerea acestuia pot fi efectuate foarte usor de catre personalul care utilizeaza sistemul, fiind necesara o instruire redusa. De asemenea, sistemul are capacitatea de a controla echipamentul auxiliar, cum ar fi corpurile de iluminat, loturile de parcare, contoarele de energie si orice echipament controlat de o programare pe intervale orare. BMS-ul pentru aplicatiile comerciale reprezinta un raspuns adecvat pentru clientii care doresc un sistem usor de utilizat, capabil sa le simplifice operatiunile de-a lungul intregii durate de viata a proiectului.

CERERE DE OFERTA