https://vrf-geotermal.ro/wp-content/uploads/2020/04/aplicatii-cladiri-birouri-1.jpg
 • Descriere
 • Eficienta energetica

Indiferent daca produsul dumneavoastra este un loc de munca eficient sub aspectul costurilor si productiv sau un canal catre produsele pe care le creati, putem creste performanta cladirii.

Solutiile noastre integrate imbunatatesc viata din cladirea dumneavoastra si vietile celor din cladire. Prin solutii inovatoare si durabile, modificam mediile in care lucreaza si creeaza oamenii.

Utilizam o abordare consultativa pentru imbunatatirea cladirilor care se bazeaza pe foarte multi ani de experienta. Solutiile noastre HVAC flexibile si inteligente pot reduce utilizarea energiei in proprietatile comerciale cu pana la 25 de procente. Sistemele de automatizare ale cladirilor simplifica gestionarea confortului, care ajuta angajatii sa ramana productivi si sa mentina ridicate ratele de ocupare cu chiriasi.

Cerinte de baza pentru eficienta cladirilor:

 • Echipamente HVAC eficiente energetic
 • Dispozitivele de comanda si control avansate ale cladirii
 • Servicii bazate pe cloud si generate de tehnologie
 • Capacitati de monitorizare pentru operatii sustinute
 • O gama cuprinzatoare de solutii de modernizare livrate printr-o retea extinsa de servicii.
DATELE SISTEMELOR HVAC

Echipamentele HVAC inteligente si dispozitivele de comanda si control genereaza fluxuri de date. Pana de curand, toate aceste date aveau o valoare limitata, din cauza ca pur si simplu nu erau accesibile. Bazandu-ne pe multi ani de experienta si cunostinte cu privire la dispozitivele de comanda si control referitoare la nevoile managerilor de cladiri—si a nevoilor de cunostinte—pentru a intretine si imbunatati performanta cladirilor, transformam modul in care sunt administrate cladirile prin dispozitive inteligente de comanda si control si servicii generate de tehnologie.

Dispozitivele de comanda si control transforma acum datele in perspective care pot fi utilizate pentru o gama de scopuri practice:

 • Aducerea simplitatii si a preciziei in controlul confortului la locul de munca
 • Luarea de decizii informate, proactive despre intretinerea zilnica si gestionarea activelor pe termen lung
 • Accesarea informatiilor flexibile si precise, la cerere
 • Masurarea, stabilirea unui etalon si gestionarea utilizarii energiei
PRIORITIZAREA CONFORTULUI OCUPANTILOR

Cat de importanta este pastrarea cu prioritate pentru a mentine confortabile calitatea aerului, temperatura si nivelurile de umiditate? Foarte importanta.

Unul dintre cele mai importante motive pentru mutarea ocupantilor, pe langa spatiul insuficient, este lipsa de confort. in cladirile ocupate de proprietari, gestionarea confortului este la fel de importanta: Conditiile de lucru neconfortabile pot cauza scaderea productivitatii cu pana la 18 procente.

Fie ca gestioneaza mai multe centrale din locatii diferite, o cladire sau o unitate HVAC, punem laolalta dispozitive de comanda si control ale cladirii si sisteme de automatizare pentru a se adapta unei varietati de nevoi.

Gestionarea climatului, a iluminatului si gestionarea energiei din cadrul unei centrale poate fi simplificata considerabil cu regulatorul de sistem Tracer™ SC . Acest instrument de gestionare bazat pe web face planificarea, raportarea si programarea la fel de usoare precum „pozitionarea si apasarea” si nu necesita o statie de lucru dedicata: Functionalitatea Tracer SC poate fi accesata prin orice PC, smartphone sau tableta. Mai multe centrale pot fi gestionate cu o simplitate similara—ca o singura intreprindere—cu ajutorul software-ului Tracer™ Ensemble al statiilor de lucru pentru gestionarea cladirilor.

CONTROLATI CLADIRILE DE ORIUNDE

Controlul mobil al cladirilor le ofera managerilor de centrale libertate, flexibilitate—si liniste sufleteasca. Accesibila prin smartphone sau tableta, aplicatia mobila Tracer™ Building Automation Systems Operator Suite le permite managerilor de centrale sa monitorizeze si sa controleze cladirile de oriunde, in orice moment.

EFICIENTA ENERGETICA IN CLADIRILE COMERCIALE

Cladirile comerciale sunt mai mult decat o tendinta. Pentru numerosi proprietari de imobile comerciale, regulamentele noi si costurile in crestere transforma proiectele de eficienta energetica intr-o prioritate mai mare.

Profesionistii nostri colaboreaza cu proprietarii si managerii de cladiri la nivel global. Contribuim cu expertiza noastra la proiectarea echipamentelor si a sistemelor HVAC eficiente energetic pentru a ajuta la abordarea provocarilor energetice si de mediu.

 • Reduceti utilizarea si cheltuielile cu energia
 • Reduceti emisiile de carbon generate de centralele electrice locale
 • Abordati chestiunile de reglementare actuale si in curs de aparitie
MENTINETI CONTROLUL ASUPRA UTILIZARII ENERGIEI

Odata ce au fost atinse nivelurile dorite de eficienta, sistemele Tracer™ de automatizare a cladirilor bazate pe web le faciliteaza managerilor de cladiri sa sustina beneficiile. Caracterizandu-se prin cea mai intuitiva interfata de utilizator din industrie, dispozitivele de comanda si control Tracer simplifica operarea sistemului. Caracteristicile integrate, cum ar fi suprascrierile temporare, ajuta la asigurarea faptului ca sistemele cladirii functioneaza intotdeauna la setarile optime. Aplicatia mobila Tracer™ BAS Operator Suite ofera acces din mers pentru a monitoriza si gestiona dispozitivele de comanda si control ale cladirilor cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete.

REDUCETI FACTURILE URIASE LA UTILITATI

Sistemele HVAC invechite aproape sigur necesita mai multa energie decat necesitau cand erau noi. in plus, echipamentele HVAC eficiente energetic si sistemele de automatizare ale cladirilor au evoluat considerabil in directia eficientei in ultimul deceniu. Prin analize aprofundate sau audituri in materie de energie, Avantajul oferit de noi pentru cladiri va va ajuta sa identificati ce se poate face pentru a creste eficienta energetica si pentru a evalua solutiile de modernizare corecte care vor reduce cheltuielile de exploatare ale cladirii dumneavoastra.

CERERE DE OFERTA